Brazilian waxing studio Amsterdam
Over mij
Mijn naam is Cristina en ik kom oorspronkelijk uit Sao Paulo, Brazilië. Ik woon nu al bijna 10 jaar in Nederland.
 
Aangekomen in Nederland ontdekte ik dat ik hier bijna nergens terecht kon voor een Brazilian wax behandeling. Er was hier geen echte markt voor. Terwijl in Brazilië het waxen voor bijna alle vrouwen een vanzelfsprekendheid is. Net zo vanzelfsprekend als naar de kapper gaan.
 
Gelukkig kwam ik al snel in contact met een andere Braziliaanse vrouw die Brazilian waxing specialiste was in Brazilië. Wij spraken toen af dat we elkaar zouden waxen. Een tijd geleden is de vrouw naar Brazilië teruggekeerd.
 
Ik heb me toen in een salon laten waxen die aangaf ook Brazilian waxing te doen. Dit werd echter zo amateuristisch gedaan dat het erg pijnlijk was. Het was duidelijk dat de desbetreffende dame hiervoor niet was opgeleid.
 
Intussen werd het me duidelijk dat er misschien een mogelijkheid voor mij lag om in Nederland het authentieke Brazilian waxing te introduceren. De markt was er in mijn ogen rijp voor.
 
Ik besloot om tijdelijk naar Brazilië terug te keren. In Brazilië heb ik een opleiding gevolgd tot Brazilian waxing Specialist. De opleiding heb ik gevolgd aan het meest toonaangevende opleidingsinstituut van Brazilië. Hierdoor heb ik mij kunnen bekwamen in alle aspecten van Brazilian waxing.
 
Terug in Nederland heb ik een salon aan huis ingericht en sindsdien is het een groot succes. Mijn klanten zijn stuk voor stuk zeer enthousiast en tevreden over mijn behandelingen.
 
Maak nu een afspraak voor een behandeling en laat u ook overtuigen van de voordelen van Brazilian waxing en mijn behandelmethode.
 
Tot Gauw,
 
Cristina


Direct een afspraak inplannen? Bel of mail nu!   06 -25241029  e-mail: info@b-wax.nl