Brazilian waxing studio Amsterdam
De Behandeling

De aanbevolen lengte van de te harsen haren is minimaal 0,5cm. Dit betekent 2 weken voor de afspraak niet scheren. Eventuele lange haren worden voor de behandeling gekort.

Huid en haren worden eerst gedesinfecteerd dit om de huid te ontsmetten en te beschermen tegen irritatie. Hierna zal er een talkpoeder worden aangebracht op de te harsen lichaamsdelen, dit om te voorkomen dat de hars aan de huid gaat plakken.

Harde hars zal na verwarming, vloeibaar met een spatel in een dun laagje op de huid worden aangebracht. Na enkele seconden zal de uitgeharde hars manueel met of zonder strips worden verwijderd. Dit proces zal zich herhalen totdat alle overtollige lichaamsharen zijn verwijderd. Harde hars wordt voornamelijk gebruikt voor het ontharen van gevoelige delen zoals gezicht, oksels en in de schaamstreek.


Vloeibare hars zal met een roller op de huid worden aangebracht tegen de richting van de haargroei, vervolgens zal de vloeibare hars door middel van katoenen ontharingsstrip worden verwijderd.


Na het harsen wordt een speciale reinigingslotion gebruikt om de achtergebleven hars restjes te verwijderen. Deze lotion sluit de poriën en verzorgt en verzacht de huid. Hierna wordt een cooling gel gebruikt om de huid te verkoelen en roodheid tegen te gaan.

Na het harsen kunnen de haarzakjes & de huid een kleine reactie geven door iets rood te worden (kleine rode pikkeltjes) maar deze is na enkele uren alweer verdwenen.


Direct een afspraak inplannen? Bel of mail nu!   06 -25241029  e-mail: info@b-wax.nl